Hotelová škola Poděbrady

Hotelová škola Poděbrady

Středočeský krajAEHT

Carvingový kurz – vyřezávání zeleniny a ovoce

Lektor kurzu: Luděk Procházka
vítěz světové Kuchařské olympiády IKA 2004
2010 - předseda komise na 1. Mistrovství Evropy ve vyřezávání květů - Francie
2009 - držitel zlaté medaile M. D. Rettigové - Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Termín konání: 15. – 16. 11. 2021 (pondělí - úterý)

Cena kurzu:

  • student 1 450 Kč,
  • dospělý 3 100 Kč.

Délka kurzu: 2 dny

Informace: K. Habersbergerová, e-mail: habersbergerova@hsvos.eu, tel.: 777668835

Po ukončení kurzu obdržíte certifikát o absolvování Carvingového kurzu.

Náplň kurzu:

  • vyřezávání zeleniny a ovoce,
  • jednoduché zeleninové ozdoby, ovocné ozdoby.

Komu je kurz určen:

  • pro studenty HŠ a VOŠ,
  • pro veřejnost.


Jak probíhá výuka:

Po krátkém seznámení s nářadím a pomůckami následuje praktická část s ukázkami vyřezávání. Výrobek je vždy předveden a je zdůrazněna jak správná technika, tak i nejčastější chyby. Účastníci jsou při práci individuálně upozorňováni na případné chyby. Smyslem všech kurzů je pochopit a osvojit si správnou techniku carvingu a upozornit na největší chyby, kterých se účastník dopouští. Další pokusy už jdou pak snadněji a zároveň se zkracuje doba práce.


Přihláška do kurzu

Carvingový kurz pro začátečníky (15.-16. 11. 2021)

Položky označené * jsou povinné.