CUKRÁŘSKÝ SEMINÁŘ NA TÉMA
Dezertní a čokoládové cukrovinky
Přednáší: Pavlína Berzsiová
- Pro veřejnost,
- pro žáky II. stupně základních škol,
- pro studenty HŠ a VOŠ.
Kde: HŠ a VOŠ Poděbrady, učebna TPP 1
Kdy: pátek 3. 12. 2021
Cena:
- pro studenty 550 Kč,
- pro dospělé 850 Kč.
Informace a přihlášky: roubickova@hsvos.eu
Co budeme připravovat a ochutnávat? Mléčné, jádrové, čokoládové pralinky a bonbóny.
TEORIE: Objevení čokolády a její výroba
PRAKTICKÁ ČÁST:
- marcipánové pralinky,
- mléčné jádrové hrudky (kokosové oválky, oříškové trojúhelníčky, Pistáciové válečky, ořechová srdíčka),
- čokoládové lanýže (kávové, mandlovo - rumové, skořicové),
- jemné náplně s alkoholem (bílá čokoládová pěna, tmavá čokoládová pěna, nugátová pěna),
- pařížský krém v různých podobách.
Po ukončení kurzu obdržíte certifikát.