Seminář Bio v regionu Středočeského kraje
Ve středu 19. dubna jsme se zúčastnili semináře "Bio v regionu Středočeského kraje". Seminář byl zaměřen na regionální bio produkci, konkrétně hovězího masa. Dozvěděli jsme se mnoho zajímavých informací, například o kvalitě hovězího masa nebo o způsobech jeho zrání. Nejvíce nás zaujalo vyprávění samotných bio farmářů o jejich provozech a výrobě. Zajímavou zkušeností byla i ochutnávka připravených pokrmů.
Roman Mičián, 1.B
Dobrý den,
ráda bych Vám ještě jednou i touto cestou velmi poděkovala za pomoc s organizací našeho semináře BIO v regionu Středočeského kraje u vás na škole. Stejně jako loni to byla velmi příjemná zkušenost - perfektní zázemí a šikovní studenti, kteří se postarali o přípravu ochutnávek pro účastníky v rámci semináře – to vše přispělo k úspěšnému průběhu akce.
Věřím, že nově zařazené společné vaření s profesionálním kuchařem studenty bavilo, inspirovalo a okořenilo celou akci.
Pokud bude možnost zrealizovat podobný seminář i v příštím roce, velmi rádi budeme s vaší školou opět spolupracovat.
Andrea Hrabalová
Česká technologická platforma pro ekologické zemědělství (ČTPEZ)